tisdag 22 januari 2013

2013 Är mitt år!

Okey nu jävlar. Det är 2013! och detta året är det året var jag ska upp på 100 kg jag har även funderingar på att börja tävla i bodybuilding detta året men tänker bara göra det om jag lyckas komma upp på mitt mål med 100 kg.
 jag säger såhär jag har kämpat mig från klena 60 kg till 95 kg på 4 år och 3 månader. Jag lovar er det har inte varit lätt och jag har kämpat som en galning och offrat mycket för att komma dit vart jag är nu. Tänk dig själv en gång det är 35 kg på fyra år. Och nu har jag 5 kilo kvar.... men måste säga att nu är det så mycket svårare än i början. Jag måste kämpa mer och mer för varje kilo jag vill gå upp. Jag har ofta tänkt att nej faaan det går inte varför gör jag detta? och svaret är enkelt! Därför att jag älskar att träna och leva det livet som tillhör :-D
Det finns absolut inget som kan stoppa mig. den ända som skulle kunna är mig själv och det tillåter jag inte! nu när jag har kommit så långt och jag FÅR inte sluta!!! så är det bara. Jag måste dock tacka alla dem som har stöttat mig och trodde på en från första början och aldrig tvekat på mig. när jag började var jag 17 år nu är jag 21 och är lika hungrig som den dagen jag köpte mitt första gym-kort. Denna besatthet jag har inom mig är en gåva som gör att jag säger att jag måste och kan även fast det verka omöjligt, och det är något man inte kan lära ut till någon det måste man bara har.

Jag har använt så många olika kosttillskott men har hittat ett som slår alla inom den kategorin. Det är NANO VAPOR från Muscletech. Den köper jag från Gymgrossisten: http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/nano-vapor-performance-series-525g
Denna produkt har höjt mina tränings pass till en ny nivå som jag inte trodde fanns! Och rekommenderar den för alla som vill känna sig SUPER HUMAN under sin träning. Nano Vapor kommer helt klart att hjälpa mig att nå mitt mål eftersom man får en djurisk rå styrka och energi ifrån den som kommer behövas. Nu är det bara för mig att äta som en häst träna som en galning och sova som en bebis för att nå mitt mål. 
Ock kom ihåg "everybody wants to be a bodybuilder but don't nobody want to lift no heavy-ass weight" Ronnie Coleman. 

   

5 kommentarer:

 1. En ny följare av din blogg här =).
  Det du skriver om är vad jag lär mig av min PT, så jag litar på allt till 100%.

  Gäller bara att hitta motivation, tid och mål med sin träning så kan man gå hur långt som helst.

  Blir en röst för din blogg för tävlingens skull.

  SvaraRadera
 2. Det jätte roligt med en ny följare som gillar och litar det jag skriver ;) och jag håller med. det är bara att bestämma sig för en sak o sen göra det.

  SvaraRadera
 3. Mirza Tabakovic23 januari 2013 13:15

  Grymt! Du verkar vara lite vettig inom området så tänkte köra en fråga. Har gymmat nu i snart 4 månader och har gått från 20kg bänk (standard bänk stång) till att kunna maxa med 10kg på varje sida (40kg?. Är det här lite? Vet inte varför jag känner så, känns inte som att jag växer ett dugg och nu har jag inte höjt bänken på ett ganska bra tag. Börjar bli lite orolig, men å andra sidan så VET jag att det kommer att gå uppåt. Det här är inget jag kommer gå halvhjärtat in i, det här något jag kommer fortsätta med livet ut.

  Känner lite ångest iochmed att jag inte höjt på ett tag, så frågan är, är det konstigt att jag som nybörjare inte höjt vikt/tyngd på 1-1½ månad?

  MVH
  Ny läsare:-)

  SvaraRadera
 4. Hej där. vad roligt du gillar min blogg och att du har börjat träna och tänker satsa. Okey när du säger maxa menar du ett enkelt rep då?
  Annars är det så att alla helt plötsligt nå till en platå var det inte händer nått alls. Det du ska göra då är att ändra på något. antingen nya övningar eller i kosten eller kanske båda. Och kom ihåg att bygga är ingen sprint det är ett maraton. resultaten ar tid. Men prova att köra så här. värm upp med relativt lätta vikter och kör 15-20 reps. och gör dig mentalt redo för vad som komma skall. sen ökar du lite på stången och kör sedan och kör 12-15 reps. efter det lastar du på mera och kör 4-8 tunga men korrekta reps ;) du kanske behöver lite hjälp i sista men det gör inget. bara du fixa några bra reps själv. Hoppas detta kunde hjälpa dig?
  Mvh

  SvaraRadera
 5. Kul och inspererande :)

  SvaraRadera